Fudgy Pecan Streusel Bars
Fudgy Pecan Streusel bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pekan, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Fudgy Nutty Streusel Bars, Fudgy Pecan Bars, oraz Fudgy Pecan Pie Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić 1 patyk plus 2 łyżki masła z cukrem i żółtkiem jaja, aż będzie gładka.
Dodać mąkę, proszek do pieczenia i sól i ubić z małą prędkością, aż równomiernie nawilżona, o 2 protokół. Używając rąk, ugniataj raz lub dwa razy, aby połączyć ciasto.
Masło 9-calowa kwadratowa metalowa patelnia do pieczenia. Pat 3/4 ciasta do pieczenia w równej warstwie. W misce, ubić pekan do pozostałego ciasta. Pokruszyć pekan streusel na talerzu. Przechowywać w lodówce skorupę i streusel przez 10 minut.
W średnim rondlu, połączyć czekoladę i mleko skondensowane i mieszać na małym ogniu, aż stopi się i bardzo gęsty, o 3 protokół.
Zeskrobać do miski. Naciśnij arkusz folii bezpośrednio na powierzchnię i pozostaw do ostygnięcia.
Rozprowadzić krem równomiernie na cieście na patelni i posypać grubą solą. Rozsypać pekan streusel na górze.
Piec w dolnej trzeciej części piekarnika przez 40 do 45 minut, lub do góry jest złoty.
Niech ostygnie całkowicie.
Uruchom końcówkę noża wokół krawędzi patelni.
Pokrój kwadrat na 18 barów i podawaj.