Frytki Big Daddy ' s Seasoned Wedged

Frytki Big Daddy ' s Seasoned Wedged
Przyprawione Frytki Big Daddy ' ego mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka pieprzu, grubej papryki, świeżo liści koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Serowe Frytki Big Daddy ' s Cheesy Gravy, Frytki Sezonowane, oraz Przyprawione Frytki Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać frytkownicę z olejem arachidowym do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
2
Ziemniaki smażyć na głębokiej frytce, aż staną się złote i miękkie. Około 6 minut. Wrzuć do wyboru przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Namoczone Wióry DrzewneNamoczone Wióry Drzewne
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
3
Połączyć wszystkie składniki w małej misce i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Połączyć wszystkie składniki w małej misce i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
5
Połączyć wszystkie składniki w małej misce i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn