Frozen Peanut Butter Pie

Frozen Peanut Butter Pie
Frozen Peanut Butter Pie wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz wanilię, serek, białka i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Połączyć okruchy, 3 łyżki cukru, i białka jaj; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Naciśnij do dołu i do góry strony 9-calowej płyty Deep-dish pie pokrytej sprayem do gotowania. Ukłuj skorupę widelcem przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
3
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Mleko i pozostałą 1/4 szklanki cukru wymieszać w ciężkim rondlu na średnim ogniu. Gotować 2 minuty lub do rozpuszczenia cukru, stale mieszając; przenieść mieszaninę do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Dodaj masło orzechowe i wanilię, mieszając trzepaczką do połączenia. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Umieścić serek w dużej misce i ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Dodaj mieszaninę mleka, bijąc na niskiej prędkości, aż do połączenia. Złożyć ubitą polewę; wlać mieszaninę do przygotowanego piecrust. Zamrozić, odsłonięty, 8 godzin lub przez noc lub do twardego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
9
Posypać orzeszkami ziemnymi i ogoloną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Czosnek BlanszowanyCzosnek Blanszowany
10
Przenieść ciasto do lodówki 30 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn