Frozen Fudge Pops
Frozen Fudge Pops to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 191 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, kakao w proszku, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Double Chocolate Frozen Fudge Pops, Fudge-Free Frozen Fudge Pops by Peggy K, oraz Precel Fudge Pops: słodkie i słone mrożone smakołyki.
Instrukcje
Podgrzać mleko, cukier, kakao w proszku, syrop kukurydziany i 1/4 łyżeczki soli w 2-ćwiartkowym ciężkim rondlu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią. Schłodzić do temperatury pokojowej lub szybko schłodzić w łaźni lodowej.
Wlać do foremek i zamrozić 30 minut. Włóż patyczki (jeśli używasz), a następnie zamrozić do jędrności, około 24 godzin.
Przeprowadź gorącą wodę nad formami (lub zanurz się w gorącej wodzie), aby poluzować wyskakujące okienka przed demontażem.