Frosted Sugar-'n' - Spice Cookies
Frosted Sugar-'n' - Spice Cookies wymaga z grubsza 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka posypki, cukier granulowany, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Frosted Sugar-'n' - Spice Cookies, Frosted Spice Cookies, oraz Frosted Spice Island Cookies.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników wymieszać w misce.
Ubij masło i następne 3 składniki na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą kremowe.
Dodaj serek śmietankowy, skórkę pomarańczową i waniliową; ubijaj, aż dobrze się zmiksujesz. Stopniowo dodawać mieszankę mąki, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Ciasto podzielić na pół, kształtując na 2 spłaszczone dyski. Przykryć folią i schłodzić od 2 do 24 godzin.
Ułożyć 1 krążek ciasta na posmarowanej mąką powierzchni.
Rolka do grubości 1/4 cala; cięcie za pomocą 4-calowego noża w kształcie gwiazdy.
Umieść 1 cal od siebie na nieczystych blach do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałym krążkiem ciasta.
Piec w 350 przez 8 do 10 minut lub po prostu, aż krawędzie są lekko rumiane. Ostudzić na blasze do pieczenia 3 protokół.
Przenieść do stojaka drucianego i ostudzić 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Ciasteczka rozprowadzić cienką warstwą prostego białego lukru; wierzch posypać posypką.
Uwaga: aby zrobić z wyprzedzeniem, przygotuj przepis zgodnie z instrukcją przez Step Freeze cookies w wytrzymałej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym do 1 miesiąca. Rozmrozić całkowicie w temperaturze pokojowej przed oblodzeniem.