Frosted Peppermint Brownies
Przepis Frosted Peppermint Brownies jest gotowy w około 1 godzinę i 40 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 356 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz betty supreme original brownie mix, cukierki z mięty pieprzowej, ekstrakt z mięty pieprzowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mississippi Mud Brownies {AKA Frosted Marshmallow Brownies}, Frosted Peppermint Brownie Cookies, oraz Peppermint Frosted Brownie Sugar Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania. Zrób ciasteczka zgodnie z zaleceniami na pudełku. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Wymieszać razem lukier, 1/8 do 1/4 ekstraktu łyżeczki i kolor żywności, aż będzie gładka.
Rozłóż lukier równomiernie na ciastkach.
Posypać zmiażdżonymi cukierkami. Przechowywać w lodówce 30 minut do schłodzenia. W przypadku brownies pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać szczelnie przykryty.