Fritto Misto di Verdura (mieszane smażone warzywa)

Fritto Misto di Verdura (mieszane smażone warzywa)
Fritto Misto di Verdura (mieszane smażone warzywa) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $4.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 530 kalorii, 6G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cytryny, szalotki, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest znakomite. Spróbuj Fritto Misto Emiliano (Frytki Mieszane W Stylu Emilia), Fritto Misto, oraz Fritto Misto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w głębokiej patelni z koszem, aż tylko do palenia. W szerokiej, płytkiej misce wymieszaj połowę warzyw i 1/3 cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posypać 1 szklanką skrobi kukurydzianej i wrzucić szybko rękami do herbu. Wrzucić do dużego sitka z uchwytem i bat o ręce, aby usunąć nadmiar skrobi kukurydzianej. Upuść pokryte warzywa i cytryny do oleju i gotować na złoty kolor i chrupiące (o 2 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć. Natychmiast powtórzyć z 1/3 pozostałych cytryn i wszystkich pozostałych warzyw. Gorące smażone potrawy przyprawiamy solą i od razu podajemy ze świeżymi cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Magazyn