Frittata ze Spaghetti i pomidorami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj frittaty ze Spaghetti i pomidorami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać spaghetti, białka, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Frittata Di Spaghetti (Omlet Spaghetti), Spaghetti z zielonymi pomidorami Spaghetti con Pomodori Verdi, oraz Spaghetti Frittata.
Instrukcje
Spaghetti ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Połączyć jajka i kolejne 4 składniki w dużej misce; dobrze ubić trzepaczką.
Dodaj spaghetti, pomidor, czosnek i bazylia; dobrze wymieszać.
Płaszcz Duży żaroodporny nonstick patelni z gotowania sprayu; roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać mieszankę jajeczną. Gotować, odkryte, 13 minut lub do góry jest prawie ustawiony.
Owiń uchwyt patelni folią; broil 4 do 5 minut lub do zestawu.