Frittata Z Cukinii I Cebuli Rozjaśniona
Need a bezglutenowy posiłek poranny? Rozjaśnione cukinia-cebula Frittata może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 68 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz dekorację: pomidory śliwkowe, karton warzywny substytut jajka, cukinia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Frittata Cukiniowo-Cebulowa, Cukinia I Cebula Frittata Przepis, oraz Karmelizowana Cebula, Czerwona Papryka I Cukinia Frittata.
Instrukcje
Roztopić masło w 12-calowej patelni żaroodpornej na średnim ogniu; dodaj cukinię i cebulę, i smażyć 12 do 14 minut lub aż cebula będzie miękka.
Zdjąć z ognia i wymieszać 2 łyżki startego parmezanu.
Ubić razem substytut jajka i kolejne 3 składniki co najmniej 1 minutę lub do dobrze wymieszanego.
Piec w 350 przez 13 do 15 minut lub do zestawu; wzrost temperatury piekarnika do pieczenia, i pieczenia 5 1/2 cala od ciepła 1 do 2 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane.
Posypać równomiernie pozostałymi 2 łyżkami startego parmezanu i bazylią.
Dekorować, w razie potrzeby.