Frittata Wieprzowo-Ziemniaczana
Frittata wieprzowo-ziemniaczana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 407 kalorii, 36g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka parmezanu, masło, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Frittata Ziemniaczana, Frittata Z Szynką I Ziemniakami, oraz Frittata Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F.
Ziemniaki obrać i pokroić na 1/2 cala kawałki. Gotować w osolonej wrzącej wodzie do miękkości, około 15 minut; odcedzić. W dużej misce ubij razem jajka, mleko, szalotki, parmezan, świeżą pietruszkę i sól. Roztopić masło na średnim ogniu w 8-calowej patelni nonstick odpornej na piekarnik.
Dodać mieszaninę jaj i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie się ustawiać, 4 do 5 minut. Kotlety wieprzowe posiekać, następnie dodać mięso i ziemniaki do mieszaniny jaj; wymieszać.
Umieść patelnię w piekarniku.
Piec, aż nadmuchane w centrum i rumiane na brzegach, o 20 protokół.