Fritelle di Zucca

Fritelle di Zucca
Fritelle di Zucca może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 57 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, dyni, mąki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Placki z rumem i ricottą: Fritelle di Ricottan e Rhum, Scapece Di Zucca - Kabaczek Marynowany, oraz Ravioli: Agnolotti di Zucca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść squasha w patelni do pieczenia i dodaj 1/2 szklanki wody. Piec w piekarniku, odsłoniętym, przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Wyjąć z piekarnika i, gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, owinąć Kabaczek w ściereczkę serową i wycisnąć, aby uwolnić cały nadmiar wody. Zeskrobać squasha ze skórki i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Dodać rodzynki, mąkę, drożdże, sok z cytryny i sól i dobrze wymieszać, tworząc lepkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Ostudzić w lodówce przez 30 minut.
6
Rozgrzać olej do 375 stopni F w garnku o wysokim boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Używając 2 łyżek, uformować 2-calowe pierogi z mieszanki dyni i smażyć na oliwie do złotego koloru i unosząc się, pracując partiami, aby uniknąć przeludnienia patelni. Po ugotowaniu wyjąć łyżką szczelinową i ustawić na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami do osuszenia. Posypać cukrem pudrem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia29
Magazyn