Frisée, Radicchio i sałatka z kopru włoskiego z winegretem musztardowym

Frisée, Radicchio i sałatka z kopru włoskiego z winegretem musztardowym
Frisée, Radicchio i sałatka z kopru włoskiego z winegretem musztardowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, ocet winny, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z Mâche, Frisée i rzodkiewki z winegretem musztardowym, Sałatka z kopru włoskiego i Radicchio z cytrusowym winegretem, oraz Sałatka z kopru włoskiego i Radicchio z winegretem oliwkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177° ze stojakiem w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż orzeszki piniowe w małej blasze do pieczenia i piec do bladego złota, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Ochłoń.
4
Używając mandoliny, cienko pokroić cebulkę kopru włoskiego w poprzek, zaczynając od podstawy, do dużej miski, zatrzymując się mniej więcej w połowie żarówki (zachowaj pozostałą żarówkę do innego użycia). Koper włoski wrzucić z radicchio, frisée i mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
RadicchioRadicchio
BazaBaza
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wymieszać olej, ocet, szalotka, musztarda Dijon i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Musztarda DijonMusztarda Dijon
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wrzucić sałatkę dobrze z winegretem i orzeszkami pinii. W razie potrzeby doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
VinaigretteVinaigrette
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
1
* Orzeszki piniowe można prażyć 1 dzień wcześniej i przechowywać w chłodnej temperaturze pokojowej.* Frisée, radicchio i mint można prać, obracać na sucho i przechowywać między lekko zwilżonymi ręcznikami w zamykanych plastikowych torebkach, 1 dzień wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
RadicchioRadicchio
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn