Fregola ze zwęgloną cebulą i pieczonymi pomidorami Cherry

Need a przystawka wegańska? Fregola ze zwęgloną cebulą i pieczonymi pomidorami koktajlowymi może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, cebulę, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jesienna Sałatka z kukurydzy, pomidorów koktajlowych i pieczonej w piecu zielonej cebuli, Stek Fajitas z grillowaną cebulą, papryką i pieczonymi pomidorami Cherry z sosem Chimichurri, oraz Patelnia-zwęglone pomidory Cherry z bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na obranej blasze do pieczenia wrzucić pomidory z oliwą z oliwek.
Dodać gałązki rozmarynu i tymianku, doprawić solą i pieprzem.
Piec około 40 minut, aż pomidory będą gotowe do pęknięcia. Usuń chrupiące liście z łodyg zioła; Odrzuć łodygi. Zwiększ temperaturę piekarnika do 35
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową.
Cebulę posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu, aż ładnie zwęglone, ale nadal chrupiące w środku, około 3 minut na stronę.
Cebulę przełożyć do naczynia do pieczenia.
Dodać ocet i 1/4 szklanki oliwy z oliwek i piec przez 20 minut, do miękkości.
Niech cebula ostygnie w płynie, a następnie grubo posiekać. Zaparkuj płyn.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fregola i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż fregola jest al DENTE, o 15 protokół.
Odcedzić i przelać do dużej miski.
Podczas gdy fregola jest jeszcze ciepła, dodaj cebulę i płyn do gotowania, wraz z pomidorami i chrupiącymi ziołami. Wymieszać z octem i oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Udekorować bazylią i podawać.