Franki z grillowaną słodką Mini papryką
Przepis Franks z grillowaną słodką Mini papryką może zaspokoić Amerykański głód w około 15 minut. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz oryginalny sos barbecue, papryki, bułki hot dog i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Franki wołowe ze słodką papryką i cebulą, Franki Z Papryką I Cebulą, oraz Mini Papryka Słodka Faszerowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Papryka grillowa i Franki 6-8 min. lub dopóki papryka nie będzie miękka, a Franki będą podgrzewane, okazjonalnie obracając się.
Dodać bułki, pokroić boki w dół, do grillowania; gotować 1 do 2 min. lub do lekko tosty.
Szczotka Wyciąć Boki bułek z sosem barbecue.
Zdjąć wierzch z papryki; wyrzucić.
Paprykę pokroić w krążki.
Bułki napełnij Frankami, papryką i szczypiorkiem.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Wino Różane
Hot dogi świetnie sprawdzają się z Rieslingiem, Gewurztraminerem i winem różowym. Gewürztraminer świetnie pasuje do twojego podstawowego nowojorskiego hot doga z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi ogórkami i ostrą papryką, możesz zdecydować się na chrupiące Riesling. Bez względu na dodatki, sucha róża prawie zawsze działa. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.