Francuskie tosty z polewą jabłkową
Przepis francuskie tosty z polewą jabłkową jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie wybitny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 17g tłuszczu i w sumie 651 kalorii. Za 2,37 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 2. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, syrop klonowy, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuskie tosty z piekarnika z polewą orzechową, Nocne francuskie tosty z polewą jagodową, oraz Chudy pieczony Francuski tost z polewą truskawkową dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż jabłko, brązowy cukier i cynamon w 1 łyżce masła, aż jabłko będzie miękkie.
W płytkiej misce ubij jajko, mleko i wanilię. Zanurz obie strony chleba w mieszance jajecznej.
Na dużej patelni rozpuść pozostałe masło na średnim ogniu. Gotuj chleb z obu stron na złoty kolor.
W razie potrzeby podawać z mieszanką jabłek i syropem klonowym.