Francuskie tosty z polewą jabłkową

Francuskie tosty z polewą jabłkową
Przepis francuskie tosty z polewą jabłkową jest gotowy w około 20 minut i jest zdecydowanie wybitny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 17g tłuszczu i w sumie 651 kalorii. Za 2,37 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 2. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, syrop klonowy, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Francuskie tosty z piekarnika z polewą orzechową, Nocne francuskie tosty z polewą jagodową, oraz Chudy pieczony Francuski tost z polewą truskawkową dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż jabłko, brązowy cukier i cynamon w 1 łyżce masła, aż jabłko będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy ToffiPółsłodkie Chipsy Czekoladowe Lub Chipsy Toffi
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W płytkiej misce ubij jajko, mleko i wanilię. Zanurz obie strony chleba w mieszance jajecznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Na dużej patelni rozpuść pozostałe masło na średnim ogniu. Gotuj chleb z obu stron na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek1-1/2 Szklanki Kruchych Ciasteczek
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
W razie potrzeby podawać z mieszanką jabłek i syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn