Francuskie Ciasto Gruszkowe

Francuskie Ciasto Gruszkowe
Francuskie ciasto gruszkowe wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten deser ma 467 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, gruszki, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Ciasto Bourbon-Gruszka, Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), oraz Budyń Z Gruszek Francuskich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Gruszki posypać sokiem z cytryny w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W osobnej miseczce wymieszać biały cukier i gałkę muszkatołową; posypać gruszkami i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dopasuj skorupę pie do dna 9-calowego naczynia pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
Masło, brązowy cukier i mąkę pokroić w misce za pomocą krajalnicy do ciasta, aż mieszanina przypomina okruchy. Łyżka mieszaniny gruszki do Pie shell i posypać top z mieszaniny brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i piec, aż napełnianie jest bulgotanie i kruszonka polewa jest lekko rumiane, o 35 więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn