Francuskie Ciasto Gruszkowe
Francuskie ciasto gruszkowe wymaga z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten deser ma 467 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś brązowy cukier, gruszki, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Ciasto Bourbon-Gruszka, Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), oraz Budyń Z Gruszek Francuskich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Gruszki posypać sokiem z cytryny w misce.
W osobnej miseczce wymieszać biały cukier i gałkę muszkatołową; posypać gruszkami i dokładnie wymieszać.
Dopasuj skorupę pie do dna 9-calowego naczynia pie.
Masło, brązowy cukier i mąkę pokroić w misce za pomocą krajalnicy do ciasta, aż mieszanina przypomina okruchy. Łyżka mieszaniny gruszki do Pie shell i posypać top z mieszaniny brązowego cukru.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i piec, aż napełnianie jest bulgotanie i kruszonka polewa jest lekko rumiane, o 35 więcej minut.