Francuskie Babeczki Z Jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Francuskie babeczki z jabłkami. Ten przepis sprawia, że 33 porcje z 148 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Angel food Cake mix, vanillan extract, karmel glaze, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki cynamonowe z lukrem miodowym i miodowym zawirowaniem: babeczki Rosz Haszana na słodki Nowy Rok, French Dip " Babeczki, oraz Francuskie Babeczki Tostowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę tortową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszać wanilią.
Umieść 33 foliowe wkładki do muffinów na dużej blasze do pieczenia lub umieść w filiżankach do muffinów. Podziel ciasto równomiernie między wkładki, wypełniając około dwóch trzecich pełne.
Piec w temperaturze 375 przez 17 do 18 minut lub aż babeczki będą złociste i pęknięcia w ciastkach pojawią się suche.
Posiekaj szarlotkę wypełniając Robot kuchenny. Odstawić.
Wytnij głęboką szczelinę w górnej części środka każdego ciasta, aby utworzyć kieszeń. Ostrożnie łyżka 1 łyżka posiekanej szarlotki nadzienie do każdego ciepłego ciasta.
Łyżka około 2 1/2 łyżeczki Karmel polewa równomiernie na każdym cieście.
Posypać około 2 łyżeczki granoli na każdym cieście.