Francuskie Babeczki Z Jabłkami

Francuskie Babeczki Z Jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Francuskie babeczki z jabłkami. Ten przepis sprawia, że 33 porcje z 148 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Angel food Cake mix, vanillan extract, karmel glaze, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki cynamonowe z lukrem miodowym i miodowym zawirowaniem: babeczki Rosz Haszana na słodki Nowy Rok, French Dip " Babeczki, oraz Francuskie Babeczki Tostowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przygotuj mieszankę tortową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
3
Umieść 33 foliowe wkładki do muffinów na dużej blasze do pieczenia lub umieść w filiżankach do muffinów. Podziel ciasto równomiernie między wkładki, wypełniając około dwóch trzecich pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Piec w temperaturze 375 przez 17 do 18 minut lub aż babeczki będą złociste i pęknięcia w ciastkach pojawią się suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Posiekaj szarlotkę wypełniając Robot kuchenny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Samorosnąca, Nie PrzesianaMąka Samorosnąca, Nie Przesiana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
6
Wytnij głęboką szczelinę w górnej części środka każdego ciasta, aby utworzyć kieszeń. Ostrożnie łyżka 1 łyżka posiekanej szarlotki nadzienie do każdego ciepłego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Samorosnąca, Nie PrzesianaMąka Samorosnąca, Nie Przesiana
7
Łyżka około 2 1/2 łyżeczki Karmel polewa równomiernie na każdym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Posypać około 2 łyżeczki granoli na każdym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W39 m.
Porcje33
Ocena Zdrowia1
Magazyn