Francuski w mgnieniu oka: Słodkie Walentynki Coeur a la Creme z sosem truskawkowym

Francuski w mgnieniu oka: Słodkie Walentynki Coeur a la Creme z sosem truskawkowym
Francuski w mgnieniu oka: Słodkie Walentynki Coeur a la Creme z sosem truskawkowym to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 802 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, wodę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 41 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Dzień Matki. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Walentynki coeur à la Creme z malinami, Deser dla dwojga: Walentynki coeur à la Crème, oraz Coeur a la Creme z sosem morelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj formę coeur à la Crème, wykładając ją 2 papierowymi ręcznikami. Użyj pędzla do ciasta, aby lekko umyć kawałek papierowego ręcznika, który dotyka dna formy wodą. Pozwoli to łatwiej dopasować papier do kształtu serca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
2
W mikserze stojącym wyposażonym w uchwyt trzepaczki ubijamy serek śmietankowy, aż będzie lekki i puszysty-tylko około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Dodać śmietanę i ubić, aż tuż przed miksturą będzie wyglądać jak bita śmietana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Dodaj cukier, nasiona wanilii i skórkę z cytryny i ubijaj, aż mieszanina będzie przypominać bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Dekantować mieszaninę serka do papierowego ręcznika w kształcie serca formy. Złóż nadmiar ręcznika papierowego na górze i ustaw formę w płytkiej misce, aby złapać płyn, który spłynie. Schłodzić w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Aby zrobić sos, włóż truskawki, wodę, sok z cytryny i cukier do patelni z sosem na dużym ogniu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, aż cukier się rozpuści i truskawki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Użyj blendera zanurzeniowego lub zwykłego blendera, aby puree SOS. Przecedzić przez sito i przykryć. Chill until cold.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8
Odwróć kremowe serce w dużej, płytkiej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
9
Wlać trochę sosu truskawkowego Na zewnątrz, więc serce unosi się w basenie z czerwonym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
Sos CzerwonySos Czerwony

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn