Francuski w mgnieniu oka: Paillard wieprzowy Dijon ze szpinakiem i sałatką z kwiatów

Przepis francuski w mgnieniu oka: pasztet wieprzowy Dijon ze szpinakiem i sałatką kwiatową może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Na 3,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 40g białka, oraz 28g tłuszczu. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wstępnie umyte dziecko szpinak, mąka, kotlety wieprzowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać jadalne kwiaty, można śledzić to danie główne z Wegański Sernik Malinowo-Limonkowy ze skórką kokosową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: Swordfish Paillard z sałatką cytrusową, Francuski w mgnieniu oka: Sałatka z soczewicy Dijon z cytryną pieczone krewetki, oraz Francuski w mgnieniu oka: Tagliatelle z kwiatkiem cukinii Pistou dla podobnych receptur.
Instrukcje
Najpierw przygotuj sos sałatkowy. W słoiku połącz ocet, oliwę z oliwek, czosnek, musztardę zbożową, miód, crème fraiche oraz sól i pieprz. Przekręcić nasadkę i energicznie wstrząsnąć.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Funt kotlety wieprzowe, umieszczając je między dwoma kawałkami folii i uderzając je wielokrotnie wałkiem do ciasta, aż będą o grubości 1/2 cala. Dobrze doprawić solą i świeżo popękanym czarnym pieprzem.
Ustaw swoją stację panierowania, wkładając mąkę do jednej patelni. Jajka i musztardę Dijon należy ubić razem z solą i pieprzem na drugiej patelni. Okruchy Panko i bagietki należy wrzucić razem na trzecią patelnię. Przełóż lekko pounded kawałki wieprzowiny przez wszystkie trzy stacje, otrząsając nadmiar.
Podgrzać patelnię żeliwną na średnim ogniu i dodać tyle oleju, aby pokryć dno i podnieść się 1/4 cala lub tak -- wystarczy do płytkiego smażenia.
Gotować wieprzowinę około trzech minut z każdej strony, na złoty kolor.
Przenieść do blachy do pieczenia i zakończyć gotowanie przez 5 minut w piekarniku.