Francuska zupa z soczewicy wermutowej z dwoma selerami

Francuska zupa z soczewicy wermutowej z dwoma selerami
Przepis Wermutowa Francuska zupa z soczewicy z dwoma selerami może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz seler, serce selera, w tym liście, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Francuska Zupa Z Soczewicy, Francuska Zupa Z Soczewicy Kabocha, oraz Francuska Zupa/Gulasz Z Soczewicy.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski w menu? Spróbuj sparować z Bordeaux, szampanem i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Piękny, błyszczący i elegancki Rubin ??kolor. Bogaty i mocny nos czerwonych owoców, z nutami wanilii i tostów. Delikatny na podniebieniu, drzewny, z aromatami lukrecji i czerwonych owoców, drobno przyprawiony, z długim i taninowym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn