Francuska zupa cebulowa z grzankami Gruyère

Francuska zupa cebulowa z grzankami Gruyère
Francuska zupa cebulowa z grzankami Gruyère może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,43 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś liść laurowy, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Podobne przepisy to Tosty francuskie Nadziewane boczkiem, cebulowym dżemem pomidorowym z Gruyere i jajkiem sadzonym, Francuska zupa z dyni cebulowej z Gruyère, oraz W pracy: francuska zupa cebulowo-Koprowa z grzankami Gruyere.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać 2 pokrojone w plasterki cebule i grzyby; gotować 5 minut, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 15 minut lub aż cebula jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj wino i gotuj na wolnym ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodać bulion i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, 30 minut. Bulion szczep, odrzucanie ciał stałych. Odstawić bulion na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu, aż będzie gorący; dodać pozostałą 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodaj pozostałe 3 pokrojone cebule, i podsmażyć 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodaj zarezerwowany bulion; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
8
Tosty w plastrach bagietki. Każdy plasterek masła i top z serem; umieścić na blasze do pieczenia. Broil 3 " od ciepła tylko do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
9
Zupa z kadzi na 6 miseczek, a na wierzchu Grzanka Gruyre.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
10
Posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
11
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn