Francuska zupa cebulowa z domowym bulionem wołowym
Francuska zupa cebulowa z domową wołowiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1208 kalorii, 44g białka, oraz 79 g tłuszczu każdy. Na 5,67 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka wody, marchew, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Francuska zupa cebulowa z domowym bulionem wołowym, Francuska zupa cebulowa z wołowiną i jęczmieniem, oraz Domowy Wywar Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść wodę, żeberka wołowe, pasternak, cebulę, marchew, seler, liście laurowe, 1 łyżeczkę soli, 1 łyżeczkę czarnego pieprzu i 1 łyżkę świeżego tymianku w dużym garnku na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, odtłuszczanie i odrzucając pianę, która tworzy się na wierzchu bulionu, aż bulion jest bogaty brązowy kolor, 5 do 6 godzin. Bulion może być wykonany w powolnej kuchence. Odcedzić bulion, odrzucić żeberka i warzywa i przechowywać w lodówce dodatkowy bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Pokroić W Kliny, 1 )
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
żeberka Wołowe
Pasternak
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Roztopić masło w dużej ciężkiej patelni lub żeliwnej patelni na średnim ogniu, i gotować cebulę i czosnek, aż karmelizowany i brązowy, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wymieszać mąkę, herbes de Provence, papryka, i czosnek w proszku razem w misce, i posypać mieszaninę mąki na rumiane cebuli. Gotować i wymieszać 5 minut, dodać sól i czarny pieprz do smaku, wymieszać w pietruszce i 1 łyżeczkę tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać 4 szklanki bulionu wołowego, białe wino, sherry i sos paprykowy; gotować na wolnym ogniu, aż smaki się zmieszają i zupa zgęstnieje, co najmniej 15 minut. Więcej czasu nie zaszkodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Brush kromki francuskiego chleba z oliwą o smaku, i tosty pod rozgrzanym brojlerem, aż dobrze rumiane z każdej strony, 1 do 2 minut na stronie. Zupa z kadzi do żaroodpornych misek do zupy i umieść kromkę chleba tostowego na górze każdej miski.