Francuska zupa cebulowa VII

Francuska zupa cebulowa VII
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj francuskiej zupy cebulowej VII. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 382 kalorie, 13g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bagietkę, masło, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak zajebisty spoonacular wynik 31%. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Podsmażyć cebulę do głębokiego brązu, o 20 protokół. Wymieszać bulion i wino, używając drewnianej łyżki do zeskrobania dna garnka. Doprawić solą i pieprzem. Gotować do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
BulionBulion
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
GarnekGarnek
3
Rozgrzej piekarnik na ustawienie brojlerów. Zupa z kadzi do żaroodpornych misek do serwowania. Każdą miskę udekorować kromką chleba i posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
ChochlaChochla
4
Umieścić pod gorącym brojlerem, aż ser topi się i lekko rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn