Francuska zupa cebulowa VII

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj francuskiej zupy cebulowej VII. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 382 kalorie, 13g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bagietkę, masło, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak zajebisty spoonacular wynik 31%. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę do głębokiego brązu, o 20 protokół. Wymieszać bulion i wino, używając drewnianej łyżki do zeskrobania dna garnka. Doprawić solą i pieprzem. Gotować do ogrzania.
Rozgrzej piekarnik na ustawienie brojlerów. Zupa z kadzi do żaroodpornych misek do serwowania. Każdą miskę udekorować kromką chleba i posypać serem.
Umieścić pod gorącym brojlerem, aż ser topi się i lekko rumiany.