Francuska zupa cebulowa II

Francuska zupa cebulowa II
Francuska zupa cebulowa II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz bulion wołowy, chleb, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.

Instrukcje

1
Gotować i mieszać cebulę w oleju roślinnym w przykrytym dużym rondlu na średnim ogniu przez 20 minut. Wymieszać bulion wołowy, sos Worcestershire i czarny pieprz; podgrzać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Bulion WołowyBulion Wołowy
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Chleb ułożyć na blasze do pieczenia, posypać serem. Broil 4-do-5 cali od ciepła przez około 1 minutę lub aż ser topi się i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Zupa z chochli do misek i na wierzch z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn