Francuska zupa cebulowa II
Francuska zupa cebulowa II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz bulion wołowy, chleb, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim.
Instrukcje
Gotować i mieszać cebulę w oleju roślinnym w przykrytym dużym rondlu na średnim ogniu przez 20 minut. Wymieszać bulion wołowy, sos Worcestershire i czarny pieprz; podgrzać do wrzenia.
Chleb ułożyć na blasze do pieczenia, posypać serem. Broil 4-do-5 cali od ciepła przez około 1 minutę lub aż ser topi się i złoty.
Zupa z chochli do misek i na wierzch z chlebem.