Francuska Zupa Cebulowa

Francuska zupa cebulowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 371 kalorii, 21g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Idź do sklepu i odebrać masło, pieprz, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Dodać cebulę i szczyptę soli, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając raz lub dwa razy, aż cebula zmięknie, o 10 protokół. Odkryć i gotować na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż cebula są lekko rumiane, o 40 protokół.
Dodać bulion i Garni i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż zupa ma głęboki smak, o 30 protokół. Odrzuć Garni bukiet i doprawić zupę solą i pieprzem.
Masło chleb z obu stron i umieścić na blasze do pieczenia. Pieczywo tostować przez 15 minut, przekręcając plastry do połowy, aż będzie złociste i chrupiące, ale nie wysuszone. Podnieść temperaturę piekarnika do 42
Zupę ugotować na wolnym ogniu, wrzucić do 4 głębokich miseczek żaroodpornych i posypać połową sera.
W każdej misce umieścić grzankę i posypać pozostałym serem.
Piec miski zupy na blasze do pieczenia na środku piekarnika przez 10 minut, lub aż ser bąbelkuje.