Francuska Zupa Cebulowa

Francuska Zupa Cebulowa
Francuska zupa cebulowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 391 kalorii, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka gotowego do spożycia bulionu wołowego, ser szwajcarski, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 F. Ułóż cztery 10-uncjowe miski do zupy bezpieczne w piekarniku na blasze do pieczenia. Podziel bulion i cebulę między nimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Dodaj 1 łyżkę sherry do każdego. W każdej misce ułożyć kromkę chleba i ułożyć plasterkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec 12 do 15 minut lub aż ser topi się i zupa jest bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn