Francuska Zupa Cebulowa
Francuska zupa cebulowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 391 kalorii, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka gotowego do spożycia bulionu wołowego, ser szwajcarski, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F. Ułóż cztery 10-uncjowe miski do zupy bezpieczne w piekarniku na blasze do pieczenia. Podziel bulion i cebulę między nimi.
Dodaj 1 łyżkę sherry do każdego. W każdej misce ułożyć kromkę chleba i ułożyć plasterkiem sera.
Piec 12 do 15 minut lub aż ser topi się i zupa jest bulgotanie.