Francuska Wiejska Sałatka Ziemniaczana
Przepis Francuski kraj Sałatka ziemniaczana jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do 4 Lipca. Mieszanka pieprzu, pora, ocet szampański i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Country French Bean & Tuńczyk Sałatka Z Karczochami Serca, Wiejska Sałatka Ziemniaczana, oraz Wiejska Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
W garnku z wkładką do gotowania na parze ziemniaki do miękkości, około 15 minut. (Ziemniaki te moĹĽna teĹĽ gotowaÄ ‡ we wrzÄ ... cej osolonej wodzie przez ten sam czas.)
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej.
W garnku z wrzącą wodą blanszować pory przez 30 sekund lub do miękkości. Spłukać w zimnej wodzie i odsączyć. Odstawić.
Pokroić paloną paprykę w 1/2 w poprzek, a następnie pokroić w 1/2-calowe plastry.
Każdy ziemniak pokroić na 8 sztuk. W średniej misce wymieszaj ziemniaki, pory, paprykę, tymianek i estragon. W osobnej misce wymieszać winegret szampana z musztardą.
Skropić vinaigrette na sałatkę ziemniaczaną i wrzucić delikatnie, aż vinaigrette Płaszcze sałatkę równomiernie. Doprawić solą i pieprzem i jeszcze raz wrzucić.
W małej misce, ubić ocet i sól razem, aż sól rozpuszcza. Powoli ubijać olejem, aż opatrunek będzie dobrze wymieszany. Doprawić pieprzem, do smaku.