Francuska-Szkliwiona Rzepa
Francuska-Glazurowana rzepa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Mieszanka soli, wody, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sorgo-Szkliwiona Rzepa, Miso-Rzepa Szkliwiona, oraz Rzepa i pasternak szkliwione.
Instrukcje
Umieść rzepę w jednej warstwie na dużej patelni.
Dodaj 1 szklankę wody; kropka rzepy z masłem.
Posypać cukrem, solą i gałką muszkatołową. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 12 protokół. Odkryć i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż płyn odparuje. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 minut lub aż rzepa są bardzo lekko rumiane. Wymieszać w pozostałej 1/4 szklanki wody, pietruszki i pieprzu.