Francuska Szarlotka z polewą z twarogiem

Francuska Szarlotka z polewą z twarogiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj francuskiego szarlotki z topionym serem. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mieloną gałkę muszkatołową, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 17%. Podobne przepisy to Francuska Szarlotka z polewą z twarogiem, Tosty francuskie z twarogiem pieczone z polewą truskawkową, oraz Jabłko ciasto marchewkowe naleśniki z polewą serem klonowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 9-calową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Połącz 1/4 szklanki masła, biały cukier, jajko, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, sodę, mąkę, orzechy, jabłka, 1 łyżeczkę wanilii i gorącą wodę w podanej kolejności. (Ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
3
Wlać do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
Piec przez 45 minut w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
5
Podawać z lukrem twarogowym. Aby zrobić lukier: wymieszać serek śmietankowy, 3 łyżki masła, 1/2 łyżeczki wanilii i przesiany cukier cukierniczy. Beat until smooth. Może służyć na ciepło lub ciepło. Ponadto, można przechowywać w lodówce i niech topping twarogu ustawić na zimny deser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 łyżka Kremu Cytrynowego1 łyżka Kremu Cytrynowego
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn