Francuska Sałatka Ziemniaczana

Francuska Sałatka Ziemniaczana
Przepis Francuska Sałatka ziemniaczana jest gotowa w około 45 minut i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Za 82 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 10. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Mieszanka soli, zielonej fasoli, mielonej musztardy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako bardzo przystępna cenowo przystawka. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 52%. Spróbuj FRANCUSKA SAŁATKA ZIEMNIACZANA, Francuska Sałatka Ziemniaczana, oraz Francuska Sałatka Ziemniaczana dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
W międzyczasie włóż fasolę do rondla i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj bez przykrycia przez 8-10 minut lub do miękkości; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Odcedź i pokrój ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
4
W dużej misce połącz ziemniaki, fasolę i boczek. W słoiku z obcisłą pokrywką połącz składniki dressingu; dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Polać mieszanką ziemniaczaną i wrzucić do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
6
Podawać w temperaturze pokojowej lub przykryć i przechowywać w lodówce przez 2-3 godziny.

Polecane wino: Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Bordeaux, Biały Bordowy

Francuski naprawdę dobrze komponuje się z szampanem, Bordeaux i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko się mylisz z szampanem. Jeśli twój posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Aby uzyskać czerwień, wypróbuj czerwoną mieszankę bordeaux. Jednym z win, które można spróbować, jest szampan Barons de Rothschild Brut. Ma 4,3 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 90 dolarów.
Champagne Barons de Rothschild Brut
Champagne Barons de Rothschild Brut
Chardonnay tego szampana przenosi nas w świat szampanów Barons de Rothschild, naznaczonych niezapomnianym smakiem.Mocne, asertywne otwarcie, które prowadzi do dobrze zaokrąglonego wina-potężnego, ale powściągliwego; znak długiego starzenia się w tradycyjnych piwnicach.To wyjątkowo delikatne cuvee emanuje aromatami gruszki i orzechów (migdały, świeże orzechy laskowe), które łączą się z nutami białych kwiatów i farszowymi nutami. Blask i klarowność wina pokazują bladozłote pasemka w połączeniu z bardzo drobnymi bąbelkami,które niosą obfitą, trwałą pianę. Ten bogaty, eteryczny i złożony cuvee uosabia istotę wartości winiarskich rodziny Rothschildów: doskonałość, stałość i ducha czystości i wyrafinowania, a wszystko to z najwyższą starannością.Mieszanka: 60% Chardonnay, 40% Pinot Noir i Pinot Meunier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Magazyn