Francis Butler ' s Texas Tamale-faszerowany Indyk

Francis Butler ' s Texas Tamale-faszerowany Indyk
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj indyka faszerowanego Tamale Francisa Butlera. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 469 kalorii, 57g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, ząbki czosnku, indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Z Indykiem Tamale, Zapiekanka Z Indyka Tamale, oraz Ciasto Z Indykiem Tamale # SundaySupper.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Ustaw duży stojak do pieczenia w kształcie litery V wewnątrz płytkiej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Pulse szalotki, czosnek, chiles, 1 łyżeczka soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w robocie kuchennym, aż drobno posiekane. Po uruchomieniu robota kuchennego dodaj masło, jeden kawałek na raz i przetwarzaj, aż utworzy się pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Papryka ChiliPapryka Chili
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
W dużej misce pokruszyć tamales i za pomocą widelca, wymieszać kukurydzę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TamalesTamales
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Osusz indyka. Za pomocą metalowych szaszłyków lub wykałaczek przymocuj skórę szyi do tyłu indyka, a następnie włóż skrzydła indyka za plecy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Skrzydełka Z KurczakaSkrzydełka Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
WykałaczkiWykałaczki
5
Wsypać mieszaninę Tamale do jamy indyka i związać nogi sznurkiem rzeźniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
TamalesTamales
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
6
Umieścić indyka w przygotowanym stojaku, piersi do góry, i natrzeć mieszaniną masła. Indyka polewamy luźno folią i pieczemy przez 1 godzinę, zalewając kapiącą patelnią co 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
7
Odkryj i piecz przez 30 do 45 minut, aż skóra będzie dobrze zarumieniona, a termometr z natychmiastowym odczytem zarejestruje 79° w udach i podudziach oraz 165 ° F w piersi i farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
8
Przełożyć indyka na talerz do serwowania lub deskę do rzeźbienia i odstawić na 30 minut do 1 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
9
Pokroić indyka i podawać z farszem tamale.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
TamalesTamales
Cała TurcjaCała Turcja
10
Reprinted with permission from one Big Table: a Portrait of American Table by Molly O ' Neill, (C) 2010 Simon & Schuster
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia22
Magazyn