Formy Żurawinowe
Ten przepis służy 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 95 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz koktajl z soku żurawinowego, skórkę pomarańczową, pekany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Galaretowane Formy Żurawinowe, Ładne Formy Żelatynowe, oraz Mrożone Formy Owocowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu doprowadzić sok żurawinowy do wrzenia.
Przenieść do średniej miski i wlać żelatynę. Mieszać do całkowitego rozpuszczenia żelatyny. Wymieszać z wódką. Schłodzić 1 1/2 do 2 godzin w lodówce, aż zacznie się ustawiać. Wymieszać pozostałe składniki. Podzielić na 12 (4-uncji) form. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aby ustawić.
Usuń z form, najpierw uruchamiając końcówkę ostrego noża wokół krawędzi formy, aby poluzować bok. Następnie zanurz dno formy w misce z ciepłą wodą. Odwróć na talerz.
Podawać ze świeżą żurawiną i gałązką świeżej mięty