Fontina-Faszerowane Skórki Ziemniaczane
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Fontina-faszerowane Skórki ziemniaczane spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 141 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, ziemniaki, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Faszerowane Skórki Ziemniaczane, Faszerowane Skórki Ziemniaczane, oraz Nadziewane Skórki Ziemniaczane.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem; piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub do miękkości.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż. Miarka się ciało, pozostawiając około 1/4-cala grubości powłoki.
Połączyć miąższ, mleko, śmietanę i maślankę; zacieru z masher ziemniaków do pożądanej konsystencji. Zamieszać w fontinie i kolejne 4 składniki (przez pieprz). Podzielić mieszaninę równomiernie między muszle.
Ziemniaki umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia; posypać ziemniaki równomiernie Parmigiano-Reggiano.
Piec w 400 przez 12 minut lub do ogrzania.
Ziemniaki Broil 2 minut lub do rumiane i bąbelki.