Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 363 kalorie, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz wanilię, truskawki, półsłodką czekoladę do pieczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fondue Z Ciemnej Czekolady, Proste Fondue Z Ciemnej Czekolady, oraz Fondue Z Gorzkiej Czekolady I Malin dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 2-kwartowym ciężkim rondlu podgrzewaj zarówno czekoladki, jak i śmietanę na małym ogniu, często mieszając, aż krem będzie gorący i czekolada się rozpuści. Wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Czekolada
Wanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
2
Wlać do garnka do fondue. Ogrzewaj kanistrem paliwa na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Ułóż ciasto i owoce dippers na talerzu. Ustaw garnek do fondue na środku talerza.