Fondue Vudu

Fondue Vudu
Fondue Vudu to bezglutenowe i דל פחמימות,zne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 456 kalorii, 30g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka gruyere, sok z cytryny, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, Family Fondue Night {Moje Ulubione Fondue + gratis!}, oraz Fondue.

Instrukcje

1
Wcierać wewnątrz garnka do fondue lub ciężkiego małego rondla z czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
GarnekGarnek
2
Wlać cydr do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CydrCydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać 1 łyżkę soku z cytryny, brandy i sól i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. W międzyczasie zetrzyj ser i dobrze wrzuć do dużej miski skrobię kukurydzianą. Kiedy cydr zaczyna się gotować, stopniowo dodawaj ser po garści na raz, pozwalając każdemu dodatkowi całkowicie stopić się przed dodaniem następnego. Kontynuuj dodawanie sera i mieszanie, aż cały ser zostanie włączony, około 3 minut. Jeśli mieszanina zacznie się bąbelkować, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Mieszanka jest gotowa, gdy jest kremowa i łatwo pokrywa tył łyżki. Wymieszać z curry i pieprzem. Jeśli ser wydaje się żylasty, dodać część lub całość pozostałego soku z cytryny. Przenieś garnek do fondue do podgrzewacza do alkoholu i mieszaj podczas serwisowania. Różne pieczywo, od pumpernikla przez żyto po kawałki obwarzanka można szaszłykować i zanurzyć, podobnie jak kalafior, brokuły, grzyby i ziemniaki. (Zmiękcz wszystkie warzywa, krótko blanszując we wrzącej wodzie, a następnie schładzając.) Chrupiące owoce, takie jak jabłka, stanowią świetną paszę do fondue, podobnie jak gotowane mięso i kiełbaski. Nawet miękkie precle sprawiają, że dobre zanurzenie. Jeśli jakiekolwiek fondue zostało, przykryj wodą z lodem i włóż do lodówki, wylej wodę i podgrzej na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie PrecleMiękkie Precle
Curry W ProszkuCurry W Proszku
PumpernikelPumpernikel
KalafiorKalafior
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WarzywaWarzywa
WodaWoda
GrzybyGrzyby
BrokułyBrokuły
ZiemniakZiemniak
KiełbasaKiełbasa
AlkoholAlkohol
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
SerSer
OwoceOwoce
PieprzPieprz
BajgielBajgiel
żytożyto
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
GarnekGarnek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn