Fondue Vitello Tonatto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 760 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, kapary, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Piccato Di Vitello, Czekoladowe Fondue & Swissmar Żeliwny Zestaw Do Fondue Giveaway, oraz Vitello Tonnato Burger.
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
2
W małej patelni saute ciepła 1/4 szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu, dodać czosnek i smażyć na złoty kolor, dodać posiekane kapary, i pietruszka na patelni, dobrze wymieszać i usunąć do małej miski do ostygnięcia. Wymieszać w 1/2 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Ułóż kawałki cielęciny i pokrój na pół wzdłuż, aby uzyskać 8 pasków.
W blenderze połącz wszystkie składniki i zmiksuj na dużej prędkości, aż będą gładkie i dobrze emulgowane, sprawdź przyprawy i przenieś do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z Wermutu
2
Marynowaną cielęcinę zwijamy od końca do końca i szaszłyk na końcu drewnianych szaszłyków.
Wyjąć do naczynia do serwowania. Obniżyć ogień na patelni grillowej do średniej i dodać czerwone wino, zmniejszyć o połowę i łyżkę na gotowanych szaszłykach cielęcych.