Fondue Gruyère i cydr

Fondue Gruyère i cydr
Gruyère i Fondue na cydr wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cydru jabłkowego, ocet jabłkowy, jabłka granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako napój. 47 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Fondue Gruyère i cydr, Świąteczne Fondue Gruyere, oraz Fondue Gruyère z karmelizowaną szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Podgrzać duży duży pojemnik na dużym ogniu.
3
Dodaj kiełbasę i smażyć, aż zbrązowieje z obu stron, 2to 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
4
Przenieś do blachy do pieczenia i umieść w piekarniku, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Wrzucić ser i skrobię kukurydzianą w largebowl do herbu. Przynieś twardy cydr i ocet, aby gotować na wolnym ogniu w średnim rondlu overmedium ciepła. Zmniejszyć ciepło do średnio niskiego (mieszanina powinna być ledwo gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cydr TwardyCydr Twardy
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
6
Do gotowania na wolnym ogniu dodaj garść sera. Mieszaj, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Dodać pozostały ser 1 garść na raz, mieszając, aż stopi się między dodatkami.Zwiększ ciepło do średniego i gotujuntyl fondue zaczyna bąbelkować, mieszajączawsze. Zamieszaj w Calvados. Doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CalvadosCalvados
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
8
Przelej fondue do garnka. Ustaw fonduepot na stojaku; lekka świeca lub palnik w puszkach. Ułóż plasterki kiełbasy, plasterki jabłka i kostki chleba w garnku do fondue bowlsalongside.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
* Alkoholowy cydr jabłkowy; dostępny w dziale quor większości supermarketów i w sklepach monopolowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
1
Zacznij fondue w asaucepan na piecu-nie w fonduepot. Jeśli mieszanina wydaje się trochę grudkowaty, zachować mieszając i podgrzać trochę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn