Fondue Gruyère i cydr

Fondue Gruyère i cydr
Gruyère i Fondue na cydr wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cydru jabłkowego, ocet jabłkowy, jabłka granny smith i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dobrze sprawdza się jako napój. 47 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Spróbuj Fondue Gruyère i cydr, Świąteczne Fondue Gruyere, oraz Fondue Gruyère z karmelizowaną szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Podgrzać duży duży pojemnik na dużym ogniu.
3
Dodaj kiełbasę i smażyć, aż zbrązowieje z obu stron, 2to 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
4
Przenieś do blachy do pieczenia i umieść w piekarniku, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Wrzucić ser i skrobię kukurydzianą w largebowl do herbu. Przynieś twardy cydr i ocet, aby gotować na wolnym ogniu w średnim rondlu overmedium ciepła. Zmniejszyć ciepło do średnio niskiego (mieszanina powinna być ledwo gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Cydr TwardyCydr Twardy
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Do gotowania na wolnym ogniu dodaj garść sera. Mieszaj, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
7
Dodać pozostały ser 1 garść na raz, mieszając, aż stopi się między dodatkami.Zwiększ ciepło do średniego i gotujuntyl fondue zaczyna bąbelkować, mieszajączawsze. Zamieszaj w Calvados. Doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CalvadosCalvados
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
8
Przelej fondue do garnka. Ustaw fonduepot na stojaku; lekka świeca lub palnik w puszkach. Ułóż plasterki kiełbasy, plasterki jabłka i kostki chleba w garnku do fondue bowlsalongside.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
* Alkoholowy cydr jabłkowy; dostępny w dziale quor większości supermarketów i w sklepach monopolowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
1
Zacznij fondue w asaucepan na piecu-nie w fonduepot. Jeśli mieszanina wydaje się trochę grudkowaty, zachować mieszając i podgrzać trochę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn