Fondue Gruyère i cydr

Fondue Gruyère i cydr
Gruyère i Fondue na cydr mogą być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 595 kalorii, 32G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, kiełbasę kiełbasę, bagietkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Świąteczne Fondue Gruyere, Karmelizowana szalotka i Fondue Gruyere, oraz Fondue Gruyère z karmelizowaną szalotką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podgrzać duży duży pojemnik na dużym ogniu.
3
Dodaj kiełbasę i smażyć, aż zbrązowieje z obu stron, 2to 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
4
Przenieś do blachy do pieczenia i umieść w piekarniku, aby się ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Wrzucić ser i skrobię kukurydzianą w largebowl do herbu. Przynieś twardy cydr i ocet, aby gotować na wolnym ogniu w średnim rondlu overmedium ciepła. Zmniejszyć ciepło do średnio niskiego (mieszanina powinna być ledwo gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Cydr TwardyCydr Twardy
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Do gotowania na wolnym ogniu dodaj garść sera. Mieszaj, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Dodać pozostały ser 1 garść na raz, mieszając, aż stopi się między dodatkami.Zwiększ ciepło do średniego i gotujuntyl fondue zaczyna bąbelkować, mieszajączawsze. Zamieszaj w Calvados. Doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CalvadosCalvados
SerSer
PieprzPieprz
8
Przelej fondue do garnka. Ustaw fonduepot na stojaku; lekka świeca lub palnik w puszkach. Ułóż plasterki kiełbasy, plasterki jabłka i kostki chleba w garnku do fondue bowlsalongside.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
KiełbasaKiełbasa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
* Alkoholowy cydr jabłkowy; dostępny w dziale quor większości supermarketów i w sklepach monopolowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
AlkoholAlkohol
1
Zacznij fondue w asaucepan na piecu-nie w fonduepot. Jeśli mieszanina wydaje się trochę grudkowaty, zachować mieszając i podgrzać trochę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn