Fondue Gouda, Pancetta i cebula z precelkami
Gouda, Pancettan i Fondue cebulowe z precelkami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 299 kalorii, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Rieslinga, mielony kminek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Fondue Gouda, Przepis na precle Beer ' n ' Gouda, oraz Miska na chleb z Fondue Gouda i piwo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni, gotować posiekaną pancetta na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie ostry, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś pancettę na talerz.
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu na patelni.
Dodać pokrojoną cebulę, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmięknie, o 5 protokół.
Dodaj 2 łyżki wody na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest lekko rumiane, o 5 minut dłużej. Mieszamy z kminkiem i doprawiamy cebulę solą i pieprzem.
W misce wrzucić ser z mąką. W średnim rondlu, doprowadzić wino na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Dodać ser w garści i stale mieszać, aż każda partia jest całkowicie stopiony przed dodaniem więcej. Gotować, energicznie mieszając, aż do kremowego, o 2 minuty dłużej. Pancettę wymieszać z połową cebuli i obficie doprawić pieprzem. Pozostałą cebulę ułożyć na wierzchu fondue i podawać z ciepłymi precelkami, kostkami chleba żytniego, korniszonami i marynowanymi warzywami.