Fondue Gouda, Pancetta i cebula z precelkami

Fondue Gouda, Pancetta i cebula z precelkami
Gouda, Pancettan i Fondue cebulowe z precelkami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 299 kalorii, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Rieslinga, mielony kminek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Fondue Gouda, Przepis na precle Beer ' n ' Gouda, oraz Miska na chleb z Fondue Gouda i piwo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na średniej patelni, gotować posiekaną pancetta na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie ostry, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś pancettę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać pokrojoną cebulę, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj 2 łyżki wody na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest lekko rumiane, o 5 minut dłużej. Mieszamy z kminkiem i doprawiamy cebulę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W misce wrzucić ser z mąką. W średnim rondlu, doprowadzić wino na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać ser w garści i stale mieszać, aż każda partia jest całkowicie stopiony przed dodaniem więcej. Gotować, energicznie mieszając, aż do kremowego, o 2 minuty dłużej. Pancettę wymieszać z połową cebuli i obficie doprawić pieprzem. Pozostałą cebulę ułożyć na wierzchu fondue i podawać z ciepłymi precelkami, kostkami chleba żytniego, korniszonami i marynowanymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
KorniszonyKorniszony
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
żytożyto
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn