Talerz Charcuterie

Talerz Charcuterie
Talerz Charcuterie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, korniszony, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Spróbuj Talerz Grecki, oraz Talerz Antipasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż sałatę, prosciutto, soppressatta, Indyk, ser, cebulę, korniszony i musztardę na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
KorniszonyKorniszony
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2
Podawać z karczochami i plastrami bagietki. Wskazówka: wyjmij Wędliny z lodówki około 20 minut przed umieszczeniem ich na talerzu. W temperaturze pokojowej będą smaczniejsze, delikatniejsze i mniej podatne na rozdarcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, PodzielonyNa 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, Podzielony
Delikatesy MięsneDelikatesy Mięsne
BagietkaBagietka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn