Fondue czekoladowo-miętowo-jabłkowe

Fondue czekoladowo-miętowo-jabłkowe
Jeśli masz około 10 minut do spędzenia w kuchni, czekoladowo-miętowe fondue z jabłkami może być wspaniałym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Ten przepis służy 10 porcjom i kosztuje 1,04 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 5 g białka i 13 g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako dość niedroga przystawka. Mieszanka jabłek, miętowych pasztecików w czekoladzie, skondensowanego mleka i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 20%. Ten wynik nie jest aż tak super. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także karmelowo-czekoladowe fondue jabłkowe, czekoladowe fondue i żeliwny zestaw do fondue Swissmar w prezencie i miętowe fondue.

Instrukcje

1
W małym rondlu wymieszaj mleko, kawałki czekolady i miętowe placki. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż masa będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki MiętowePaszteciki Miętowe
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Podawać na ciepło z jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn