Ryba w opakowaniu foliowym z kukurydzianym smakiem wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 314 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 5,04 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka filetów w paski, olej roślinny, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Ten przepis od Foodnetwork ma 295 fanów. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest znakomite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Folia-Opakowanie Ryba Z Kukurydzianym Smakiem, Opakowanie Foliowe Kurczak Puttanesca, oraz Opakowanie Foliowe Z Kurczakiem Milano.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do wysokiej. Tosty nasiona kolendry na suchej patelni na średnim ogniu, podrzucając, o 3 protokół. Zmiażdżyć nasiona na desce do krojenia (dno miarki działa dobrze), a następnie pulsować pietruszką, kolendrą, imbirem, olejem roślinnym, 1/2 łyżeczki soli i 1 łyżką wody w robocie kuchennym, aby uzyskać grubą mieszaninę. Wrzucić kukurydzę i pomidory z 2 łyżeczkami mieszanki ziół w misce i doprawić solą. Oderwij cztery duże arkusze (około 16 cali długości) folii o dużej wytrzymałości.
Umieść po jednym kawałku ryby na środku każdego z nich. (Jeśli końce filetów są cienkie, włóż je pod.) Top z łyżką pozostałej mieszanki ziół i otoczyć kukurydziano-pomidorowym smakiem. Zwiń końce folii i zamknij w opakowania, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła. Grill Pakiety, pokryte, aż ryba jest tylko gotowane przez, 8 do 10 protokół. Ostrożnie otworzyć opakowania i wsunąć ryby i warzywa na talerze. Dodać więcej kolendry i podawać z limonką.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.