Folia Grillowana pstrąg z winem

Folia Grillowana pstrąg z winem
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Foliowy pstrąg Grillowany z winem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Na 8,66 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Idź do sklepu i odebrać masło, sok z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowany Chiński Kurczak Owinięty Folią, Pstrąg Z Grilla, oraz Pstrąg Tęczowy Z Winem I Estragonem.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Na płaskiej powierzchni ułóż dwa arkusze folii aluminiowej o długości około 18 cali, tak aby pokrywały się, tworząc jeden długi szeroki arkusz. Pstrąga opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Połóż rybę na środku folii w odległości około 2 cali od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Posypać białym winem, roztopionym masłem i sokiem z cytryny. Doprawić natką pietruszki, solą i pieprzem. Złóż folię luźno wokół ryby i zacisnąć szwy do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
5
Umieścić opakowanie na grillu i gotować przez 15 do 20 minut, lub aż ryba jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia57
Magazyn