Folia Grillowana pstrąg z winem

Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Foliowy pstrąg Grillowany z winem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Na 8,66 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Idź do sklepu i odebrać masło, sok z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowany Chiński Kurczak Owinięty Folią, Pstrąg Z Grilla, oraz Pstrąg Tęczowy Z Winem I Estragonem.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Na płaskiej powierzchni ułóż dwa arkusze folii aluminiowej o długości około 18 cali, tak aby pokrywały się, tworząc jeden długi szeroki arkusz. Pstrąga opłukać i osuszyć.
Połóż rybę na środku folii w odległości około 2 cali od siebie.
Posypać białym winem, roztopionym masłem i sokiem z cytryny. Doprawić natką pietruszki, solą i pieprzem. Złóż folię luźno wokół ryby i zacisnąć szwy do uszczelnienia.
Umieścić opakowanie na grillu i gotować przez 15 do 20 minut, lub aż ryba jest gotowane przez.