Focaccia z cebulą, serem i migdałami
Przepis cebula, ser i migdały Focaccia może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jeśli masz migdały, wstępnie upieczoną oryginalną skórkę do pizzy, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj cebula balsamiczna, pomidor i trzy serowe focaccia, Focaccia Cebulowa, oraz Focaccia Cebulowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieścić ciasto pizzy na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Cebulę ugotować na maśle, od czasu do czasu mieszając do miękkości.
Łyżka cebuli równomiernie na ciasto do pizzy.
Posypać serem i migdałami.
Piec 15 do 20 minut lub do rozpuszczenia sera.