Flądra ziołowa z cytrynowym winegretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $36.95 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 371g białka, 141 g tłuszczu, oraz w sumie 2878 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, tymianek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Pieczone filety z flądry w Winegrecie cytrynowo-sojowym, Lemon Herb Vinaigrette, oraz Winegret Cytrynowo-Ziołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 6 pierwszych składników; posypać równomiernie po obu stronach filetów.Ułóż ryby na lekko nasmarowanym stojaku w patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2
Posypać równomiernie czosnkiem. Ułóż plastry cytryny na rybie.Broil 6 cali od ciepła 10 do 12 minut lub do płatków ryb widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Mżawka z cytryną Vinaigrette.To Marka Vinaigrette:.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.