Flądra nadziewana krewetkami i krabami

Flądra nadziewana krewetkami i krabami
Flądra nadziewana krewetkami i krabami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 193 kalorie, 21g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać skondensowany krem zupa grzybowa, krewetki, ser cheddar, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Faszerowana Krabem Pieczona Flądra, Flądra nadziewana krabami z herbem Aioli, oraz Flądra Faszerowana Krewetkami są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia 9x13 cali i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W rondlu na średnim ogniu, stopić masło i podsmażyć cebulę, krewetki, i grzyby, aż cebula będzie miękka. Wymieszać w mięso krabowe, sól, pieprz, i papryka; ciepła przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CrabmeatCrabmeat
PaprykaPapryka
MasłoMasło
PieprzPieprz
KrewetkiKrewetki
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Łyżka mieszanki krewetek i krabów na każdym filet z flądry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z FlądryFilety Z Flądry
KrewetkiKrewetki
KrabKrab
4
Zwiń filet i przymocuj wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
5
Rolowane filety umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
W małej misce, ubij razem zupę, rosół z kurczaka i wodę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Polać filety.
8
Na wierzch posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
9
Naczynie do pieczenia przykryć folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z piekarnika i wyjąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
11
Natkę pietruszki posypać wierzchem filetów. Powrót danie do piekarnika i piec odkryte przez dodatkowe 5 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn