Floret Pasta Toss

Floret Pasta Toss
Floret Pasta Toss może być tylko przystawką szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 144 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, makaron penne, sos sałatkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Muszka Makaron Toss, Pat ' s Pasta Toss, oraz Spanish Pasta Toss.

Instrukcje

1
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem w dużej misce połącz kalafior, brokuły, pomidory i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
BrokułyBrokuły
PomidorPomidor
CebulaCebula
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W małej misce ubić sos sałatkowy, ocet, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos SałatkowySos Sałatkowy
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Makaron odcedzić i spłukać w zimnej wodzie; dodać do mieszanki warzywnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MakaronyMakarony
WodaWoda
4
Mżawka z opatrunku i wrzucić do płaszcza. Schłodzić do podania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Magazyn