Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Florentine Manicotti. Ten przepis służy 25 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz classico rodzina ulubione sos do makaronu, ser ricotta, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Manicotti, Manicotti, oraz Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać 3 min. albo aż cebula będzie chrupiąca-delikatna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Miejsce w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
5
Dodać szpinak, ricotta, mozzarella, parmezan, jajka, sok z cytryny i pieprz; dobrze wymieszać. Łyżka do muszli manicotti.