Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc wypróbuj Flan z awokado. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 210 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 87 centów za porcję. Jeśli masz sól,, jajko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Flan Z Awokado, Flan de Arroz con Leche (ryż Pudding Flan), oraz My Simple Custard Flan (Filipino Leche Flan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 4 (4-uncja) ramekiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W blenderze połącz pół na pół, mleko, jajko, żółtko, serek śmietankowy, awokado, sól i pieprz. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Opakowanie Wafle NILLA
1/2 Funta Piersi Z Indyka
Odmiany Grzybów
Dodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać mieszaninę do 4 (4-uncji) ramekinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Ułóż ramekiny w szklanym naczyniu do pieczenia i dodaj wystarczającą ilość gorącej wody, aby dostać się do połowy boków. Przykryć naczynie do pieczenia folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Piec, aż krem jest ustawiony, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Wyjmij flanki z piekarnika. Schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce przez 1 godzinę. Doprowadzić flans do temperatury pokojowej na 30 minut przed podaniem. Top z kukurydzianym smakiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)